Behangen zonder zorgen

Wilt u uw woning behangen? Swatt Paints helpt u bij de keuze van het juiste type behang. Naadloos vliesbehang kunt u overschilderen in een kleur naar keuze. Met magneetbehang maakt u een hele muur magnetisch. Leuk voor kinderen, maar ook handig in kantoorruimtes, in keukens of in horeca-aangelegenheden.

De perfecte raamdecoratie

De uitstraling van uw woning wordt mee bepaald door uw raamdecoratie. Kiest u voor gordijnen, rolgordijnen, blinds of stores? Swatt Paints helpt u bij deze belangrijke keuze en staat in voor het opmeten, aanmaken en ophangen van de gewenste raamdecoratie.

Kasten en dressings op maat

Een kast of dressing op uw maat: dat is mooi en handig tegelijk. Swatt Paints verzorgt uw maatwerk in samenwerking met Kast-ID. Of het nu is voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, bureau of hal: uw maatkast wordt ontworpen door interieurspecialisten, geplaatst door vakmensen en gemaakt met de beste materialen. Kwaliteit van de bovenste plank!

Kleinere gyprocwerken

Gyproc is een makkelijke en betaalbare oplossing om extra wanden te plaatsen of om muren netjes af te werken. Voor kleinere gyprocwerken kunt u terecht bij Swatt Paints. Grotere projecten worden uitbesteed aan een aannemer.

Totaalproject interieur

U heeft zelf geen tijd of kennis om uw interieur- of renovatieproject van begin tot einde op te volgen? Dan kunt u het met een gerust hart aan Swatt Paints toevertrouwen. Ik neem u alle zorgen uit handen. Samen met een team van professionals realiseer ik het interieur van uw dromen.