Renovatie van houten vloeren

Een houten vloer, zoals parket of laminaat, straalt charme en authenticiteit uit maar vraagt ook om het juiste onderhoud. Een vloer opschuren, renoveren en behandelen is geen eenvoudige klus om zelf te klaren. Laat u daarom bijstaan door Swatt Paints. Ik beloof dat uw houten vloer zal stralen als nooit tevoren!

De juiste techniek

Een mortexvloer is stevig en waterdicht, geschikt voor in badkamers. PU of epoxyvloeren geven uw woning een strakke, naadloze uitstraling. En heeft u al gehoord van tarkett? Dit is een veelzijdige en budgetvriendelijke oplossing om uw houten vloer te renoveren. Welk resultaat u ook voor ogen heeft, Swatt Paints zorgt voor de beste techniek!

Schilderen van vloeren

Door uw betonvloer of tegelvloer te schilderen, krijgt uw woning een nieuwe en frisse uitstraling. Het schilderen van een vloer vraagt uiteraard om de juiste werkwijze en voorbereiding. Hiervoor bent u bij Swatt Paints aan het juiste adres. Ik geef u graag het nodige advies over kleuren, materialen en combinaties zodat uw vloer volledig past binnen uw interieur.

Vraag het aan Swatt Paints!

Uw woning schilderen? Uw vloer onderhouden of een nieuwe vloer plaatsen? Uw interieur opfrissen? Laat het weten en ik help u snel verder!

CONTACTEER ONS