Schilder met hart en ziel

Swatt Paints, dat is Walter Selleslags: een gedreven en creatieve ondernemer die met schilderen van zijn passie zijn beroep heeft gemaakt. Ik streef ten allen tijde naar een persoonlijk contact met mijn klanten. Ik kom uw woning of pand zelf bezichtigen, stel een gedetailleerde offerte op maat op en ben steeds aanwezig tijdens de schilderwerken. Doordat ik grotendeels alleen werk, kan ik de kwaliteit van de werken goed bewaken.

Professioneel materiaal

Naast een persoonlijke aanpak hecht ik veel belang aan goed materiaal en netheid. Ik zorg dat uw woning leefbaar blijft tijdens de werken. Voorbereiding op de werf is mijn stokpaardje. Over vloeren afplakken en materiaal ordelijk klaarzetten wordt vaak minachtend gesproken maar het is cruciaal om kwalitatief werk te leveren.

Aandacht voor het kleinste detail

Met Swatt Paints leg ik de lat heel hoog als schilder. Na een schilderproject wil ik dat iedereen die uw woning of ruimte betreedt onmiddellijk ziet dat dit door een gepassioneerde professional werd uitgevoerd, met aandacht voor de kleinste details. Schilderwerken die echt “af” zijn: daarvoor kunt u bij mij terecht!

Een schilderproject met Swatt Paints? Zo gaat dat in zijn werk!

  1. U neemt telefonisch of per mail contact op met een korte beschrijving van uw project en de gewenste uitvoeringstermijn.
  2. We maken een afspraak bij u thuis voor een gedetailleerde bespreking en de nodige opmetingen.
  3. Ik bezorg u een offerte voor de gevraagde werkzaamheden. We overlopen ze samen zodat alles klaar en duidelijk is.
  4. Na uw goedkeuring van de offerte wordt het project opgestart. Ik kom nogmaals langs om extra tips en advies te geven over kleuren, materialen en interieur. We laten niks aan het toeval over!
  5. Ik maak er een erezaak van om uw project af te werken tegen de afgesproken datum.