Schilderen van binnenmuren

Wilt u uw woning inrichten of opfrissen? Bent u aan het renoveren? Bij Swatt Paints kunt u terecht voor kwalitatief binnenschilderwerk van uw ramen, deuren, trappen, muren, plafonds en meubels. Ik neem uw huis met de grootste zorg onder handen. Ik geef ook advies over de juiste kleuren, accenten en details zodat het plaatje echt af is!

Buitenschilderwerk en herstelwerken

Ook voor schilderwerken aan uw buitenmuren, ramen, deuren, poorten, gevels, hekken, terras en tuinhuis bent u bij Swatt Paints aan het juiste adres. Een muur, plafond of gevel bezetten, plamuren of egaliseren? Het is allemaal mogelijk! Ik zorg ervoor dat uw woning weer als nieuw wordt.

Vlekkeloze opvolging van schilderprojecten

Swatt Paints zorgt voor een vlotte afhandeling van de schilderwerkzaamheden, van de offerte tot en met de uiteindelijke oplevering. Al xx jaar ga ik te werk met grote precisie en kom ik alle gemaakte afspraken correct na. Zo kunt u op beide oren slapen terwijl ik uw woning onder handen neem.

Gepassioneerde professional

Uw schilderproject, dat is mijn grootste passie. Ik ben een ervaren professional en streef ernaar om steeds op de hoogte te zijn van de laatste schildertechnieken en -trends. Kaleien, kwartsen, mortex schilderen of kalkverven: samen bekijken we welke oplossing aangewezen is voor uw schilderproject en het resultaat dat u voor ogen heeft.

Vraag het aan Swatt Paints!

Uw woning schilderen? Uw vloer onderhouden of een nieuwe vloer plaatsen? Uw interieur opfrissen? Laat het weten en ik help u snel verder!

CONTACTEER ONS